Kezdőlap » Nyílászárók » Kültéri nyílászárók

Hőszigetelt fa nyílászárók gyártása és beépítése

Energiagazdaságos háztartások ma már nem léteznek tökéletesen funkcionáló ablakok és ajtók nélkül.

A megfelelő profil és üvegezés megválasztásával egész évben megtakarítás érhető el; télen  lasúbbá teszi a hővesztést, illetve nyáron a külső forróság beáramlását. A számok tükrében ez úgy fest, hogy amíg a hagyományos ablaküveg esetében a fűtési energia vesztesége meghaladja az 53 %-ot, úgy a legújabb fejlesztésű Solar tipusú üvegezéssel ellátott nyílászáróknál ez az érték csak 22 %.

 

Pozitívan alakul a naphő áteresztés mutatója is.
A hagyományos ablakok a beeső naphő 77 %-át átengedik, ez a solar üvegezés esetében csak 42 %. Tehát megállapíthatjuk hogy korszerű nyílászárók beépítésével egész évben megtakarítás érhető el, hiszen míg télen a fűtés díja, nyáron a légkondícionálók energiafelhasználásának egy része megspórolható.

Társaságunk által gyártott hőszígetelt nyílászáró kínálatunkban szerepel a 68, 78 és 88 mm szelvényméretű szerkezet, G-THERM néven. A G-THERM termékcsalád 9 variációval áll vásárlóink rendelkezésére.

 

 

G-THERM 68; 78; 88 hőszigetelt nyílászárók választható pofiljai:

  • soft: nagy rádiusszal rendelkező, könnyen takarítható profil, modern tervezésű lakások nyílászáróinak kialakításához ajánljuk
  • classic: ferde letöréssel rendelkező , hagyományos formavilággal rendelkező profil, polgári értékrendet követő házakhoz ajánljuk
  • rustic : műemléki profil, múlt század elején épült korhű stílusu épületekhez ajánljuk. Műemlékvédelem előszeretettel alkalmazza ezt a profilt.

G-THERM bejárati ajtó esetében is tudjuk prezentálni a 3 féle kialakítást. 

 

 

Kapcsolódó képek: Kültéri nyílászárók